ﻢ ﷲ


EN. NUFFNANG ☺

Sahabatku Dunia Sampai Akhirat ☺

Tuesday, February 28, 2012

DAH SELESAI

Cari punya cari, akhirnya daku telah solve   selesaikan masalah yg membelenggu dalam blog aku (ALHAMDULILLAH)..
baru aku tahu, salah kod rupenye.. (ceh ngatkan ape la yg susah)

ok sekarang ni, korang dh bleh tgok cite VC tu seperti biasa.. aku dh letak link yg sesuai utk menjamin keselesaan semasa menonton VC melalui blog aku (perasan), ok dgn rasa rendah hati, sekian saja penulisan blog aku kali ni, tak de ape pon yg menarik kat blog aku, niat aku cuma nk berkongsi info2 & bahan2 yg menarik je.. :) SEKIAN

2 comments:

sha my heart said...

bagus la dah selesai =)

erleena said...

mcm2 dlm blog nie , vry variety haha!

SHOUT !!!